Journey Circles

De verschillende JourneyCircles™ kaarten

De 5 types kaarten hebben elk een specifiek doel. De creatieve instructies zijn dezelfde voor alle kaarten: volg je gevoel, doe wat je impulsen je ingeven en denk niet te veel na. Dat is de fout die ik zelf maakte in het begin, het veel te goed willen doen waardoor je te veel in je hoofd zit en te weinig verbonden bent met je gevoel.

Je hoeft echt niet te weten waarvoor een sleutel of een spiraal nu weer dient. Creëer gewoon. Vertrouw er op dat alles later duidelijk wordt…

Journey Circles spiraal kaart
Spiral path card

Deze kaart is de grootste cirkel uit het deck en kan dus een groter verhaal vanuit je innerlijke wereld bevatten. Je kan het gebruiken om een verlangen uit te beelden, een stuk van je geschiedenis, emotionele verhalen of gedachten die je achtervolgen.

Journey Circles sleutel kaart
Key card

Deze kaart is beduidend kleiner en nodigt uit om een sleutel te zijn, iets waarmee figuurlijke deuren kunnen geopend worden in de groeiproces. Hierdoor kan je een beweging maken zodat je minder vast zit. Denk hier niet te veel over na en laat je leiden door de afbeeldingen die je roepen.

Journey Circles kompas kaart
Compass card

Deze kaart is de kleinste uit het deck. Ze is zo klein dat je je echt tot de essentie moet beperken. Daardoor geven deze kaarten een richting aan. Ze tonen je de weg die je kan inslaan op dit moment in je proces.

Journey Circles spectrum kaart
Spectrum card

Dit is de enige rechthoekige kaart uit het deck. Je kan op 2 kanten werken als je dit wil. Zo kan je licht en schaduw van een bepaald thema onderzoeken, of 2 uitersten van een spectrum.

Journey Circles transformatie kaarten
Transformation cards

Ze hebben dezelfde grootte als de sleutel kaarten en nodigen je met een boodschap uit om iets nieuws te verkennen.

  • Awaken your authentic truth
  • Trust your inner wisdom
  • Lean into your mystery
  • Remember your sacred power
  • Ignite your creative flame
  • Reclaim your brilliance
  • Celebrate your life

Belangrijke creatieve tip: Het is de bedoeling dat je over het logo heen plakt. De achterkant van de kaarten, de kant met de sleutel, het kompas, de spiraal, blijft dus zichtbaar. Zo heb je kaarten met en mooie achterkant en aan de voorkant je eigen collagewerk.