Welkom in mijn praktijk

Maak je afspraak online

TERUGBETALING info:

In de media kon je recent lezen dat “iedereen binnenkort voor 11 Euro naar de klinisch psycholoog zou kunnen gaan vanaf 1 september”. Er is inderdaad een nieuw systeem in de maak, maar de media brengt niet het volledige beeld. Het is zo dat het voorziene budget niet toereikend is om alle klinisch psychologen meteen te laten starten. Het nieuwe systeem zal stapsgewijs worden uitgerold en tot op het heden is het onduidelijk hoe dit proces vorm zal krijgen vanuit de overheid en het Riziv.

Binnen mijn praktijk is het nog even afwachten hoe dit zal verlopen. Voorlopig verandert er dus niets en kan je beroep doen op je eigen mutualiteit voor een gedeeltelijke terugbetaling. Ik zal je informeren als er duidelijkheid is over of, hoe en wanneer de nieuwe regeling van kracht zal kunnen gaan. Spreek me gerust aan met verdere vragen.

CORONA info:

Als je naar de praktijk komt; dan verklaar je je akkoord met onderstaande maatregelen:

– Kom op het uur van de afspraak en niet te vroeg, zodat in mijn mini wachtruimte geen personen moeten kruisen.
– Een mondmasker is niet nodig. We houden voldoende afstand. De zeteltjes staan verder uit elkaar dan gewoonlijk. Er is een luchtreiniger die de kwaliteit van de lucht helpt reguleren.
– Als iemand van ons ziek of verkouden is, dan kan de afspraak enkel online doorgaan.
– Annuleringen binnen de 48u worden enkel aanvaard mits ziektebriefje.

Je kan via dit formulier ook kiezen voor een online sessie via Zoom. Je krijgt na reservatie automatisch een Zoom link toegestuurd via e-mail.

Tarieven vanaf 13/03/2021:

  • 65 euro (60 min)
  • 95 euro (90 min)
  • 130 euro (120 min)

Tarief verslaggeving:

  • 25 euro (beknopt verslag)