Veel gestelde vragen

Online cursussen

Hoe werkt een online cursus?

Na de betaling ontvang je een url, gebruikersnaam en wachtwoord voor de online academie. Daar zal je alles vinden wat je nodig hebt, mooi georganiseerd in modules en lessen. Als de cursus gespreid wordt over een bepaalde periode ontvang je telkens een e-mail om je te verwittigen dat nieuwe content beschikbaar is.

De lessen worden doorgaans opgebouwd via video’s met uitleg, begeleidende tekst en beeldmateriaal. Sommige modules bestaan uit een creatieve opdracht, een meditatie of een reflectie oefening. Daarnaast zijn er ook downloads (pdf’s) voor overzichtsinfo en invuldocumenten. Bij elke cursus staat dit steeds beschreven op de pagina met alle info omtrent de betreffende cursus. Zo weet je perfect wat je koopt.

Er werd aan alles gedacht om de ervaring zo fijn en vlot mogelijk voor je te maken. Mocht er toch iets niets duidelijk zijn, dan kan je mij zeker contacteren met je vragen.

Gaat deze cursus door in een vaste groep?

E-courses zijn meestal zelfstudie cursussen die zich op een beveiligd online platform vindt. Je kan inloggen en alles lessen bekijken op je eigen tempo. Je kan op elk moment starten. Er wordt niet met een vaste groep gewerkt. Er is vrijblijvend wel mogelijkheid om je creaties te delen in een online groep, zodat je feedback kan krijgen van mij en andere deelnemers.

Af en toe organiseer ik ook cursussen met een vast startmoment die wel doorgaan in een vaste groep. Dit staat steeds heel duidelijk vermeld op de pagina met alle info over de cursus.

Hoe lang blijft de cursus beschikbaar?

Voor de meeste programma’s is de tijdsduur duidelijk aangegeven (vb. 1 jaar).

Anders heb je ‘levenslang’ toegang tot het materiaal, dus zolang ik dit werk doe. Zo lang het programma actief is, zal je de lessen kunnen raadplegen en herbekijken. Ook als er updates komen in de toekomst, zal je steeds de meest recente content kunnen zien.

Ik heb niet veel tijd. Kan ik op mijn eigen tempo deelnemen?

Het is de bedoeling dat je volledig op jouw eigen tempo kan werken. Dit zijn methodieken en therapeutische technieken die je doorheen je leven in verschillende levensfases kan gebruiken en herontdekken.

Kan ik individueel advies krijgen?

Vragen kan je altijd plaatsen in de online groep. Daar beantwoord ik graag alle vragen, zo hebben anderen ook iets aan het antwoord. Als je graag 1-op-1 advies of begeleiding wenst, dan ben je heel erg welkom in mijn praktijk.

Wat is het annuleringsbeleid?

Voor digitale producten wordt geen terugbetaling voorzien. Wil je zeker zijn of mijn manier van werken iets voor jou is? Volg dan een gratis cursus om me te leren kennen.

Shop

Wat zijn de verzendkosten?

In de webshop kan je zelf aanduiden wat je verkiest. Ik werk via Bpost pakketpost. Je kan thuis laten leveren of in een afhaalpunt. Bekijk ook eens de service van Mondial Relay. Het is iets goedkoper, maar werkt enkel via een afhaalpunt.

Er wordt enkel verzonden naar België en Nederland.

Wanneer kan ik mijn pakketje verwachten?

Als ik je bestelling en betaling heb ontvangen, ga ik meteen aan de slag. Reken maximaal 5 werkdagen tot het pakketje bij jou terecht komt. Dit hangt mede af van de bezorgdienst.

Op welke manieren kan ik betalen?

In de webshop kan je betalen via Bancontact (of IDeal voor Nederland). Mocht dit een (technisch) probleem zijn, neem dan contact op. We kunnen de betaling ook via overschrijving regelen. Bij geen van deze betaalmethoden worden extra kosten in rekening gebracht. Hou er wel rekening mee dat als je kiest voor overschrijving, je bestelling pas wordt verzonden wanneer ik je betaling heb ontvangen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Woon je in de buurt van Kortrijk en wens je je bestelling af te halen? Dat kan! Kies voor afhalen tijdens het betalingsproces. We regelen via e-mail een geschikt moment voor ons beide.