Gatherings - connect, envision, create

Creative gatherings

Creatieve bijeenkomsten met een vleugje persoonlijke groei

We komen samen in mijn gezellige praktijkzoldertje met een kopje thee.
Het wordt een bijeenkomst vol gezelligheid en sfeer, ongedwongen creativiteit, fijne ontmoetingen en misschien ook een dieper inzicht in jezelf of je leven.

Meer info over SoulCollage

SoulCollage gathering

Een introductie

In een kleine groep maken we kennis met deze methodiek. Het is heel eenvoudig. Je hebt geen creatief talent nodig om zinvolle collages te maken. Op deze avond kan je eens proeven of het iets voor jou is.

Ook als je al een ervaren “SoulCollager” bent, kan deze avond iets voor jou zijn. Het is altijd voedend om samen in groep te creëren en met de kaarten te werken.

Check de kalender

SoulCollage deep dive

Maak je eigen card deck

In een kleine vaste groep duiken we 6 avonden in de wereld van SoulCollage. We maken en lezen kaarten in elk van de 4 ‘suits’. We verdiepen het proces op verschillende manieren en delen wat we leren met elkaar.

Dit is een veilige omgeving waar we speels creatief zijn en tegelijk een tool maken om jezelf te kunnen coachen in je dagdagelijkse leven.

Check de kalender

Inschrijven

Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de volgende bijeenkomsten. Als het formulier leeg is, dan staat er momenteel niets op de planning.
Je mag me zeker een voorstel doen, wie weet ga ik ermee aan de slag!