Online & real life workshops

Dé uitgebreide SoulCollage® cursus

SoulCollage®
Summer School

Create your own card deck +
gather in circle with other women (online)

Data: zaterdag 18 juli en 22 augustus van 9u30 tot 11u30

inclusief 30 SoulCollage® kartonnetjes + hoesjes
inclusief verzendkosten

Zoom gatherings for women

SoulCollage®
Summer Circles

Dit is voor jou als je ook een verlangen voelt naar diepere connectie met jezelf, met je kaarten en met anderen die hetzelfde pad gaan. Een vaste groep vrouwen ontmoeten elkaar gedurende de zomermaanden om het SoulCollage® proces te delen met elkaar. Er is ruimte voor al jouw vragen, het delen van kaarten en het uitwisselen van ervaringen.

Data: zaterdag 18 juli en 22 augustus van 9u30 tot 11u30

The purpose of art is washing the dust of daily life off our souls.

— Pablo Picasso

Hallo,

Ik ben Sofie, bezielster van dit project. Ik ben mama van 2, creatieve ziel, diepzielduiker en begeleidster van groeiprocessen & rituelen.

Ik ben geschoold als klinisch psycholoog en heb daardoor kennis over trauma, hechting en het therapeutisch proces. Groeiprocessen zijn mijn levenswerk.

Het innerlijk kind en de moederwonde zijn mijn specialiteiten. Daarnaast ben ik ook heel intens bezig geweest met mijn eigen groeiproces, via lichaamswerk, ademwerk, creatieve therapie en familie opstellingen. In deze technieken heb ik me ook bijgeschoold. Ik sta voor veiligheid, gelijkwaardigheid en respect voor het proces van iedereen.

Ik ontmoet jou, zoals je bent, op de plek waar je bent in jouw proces. Graag neem ik je mee op het vervolg van je reis, op jouw tempo én in een veilige omgeving.