Vrouwencirkels

Welkom in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen om samen te delen, te verbinden met elkaar en in je eigen groeiproces te duiken via creativiteit, inner journeys, meditatie en alles dat kan ontstaan.
Je bent welkom zoals je bent, met alles dat op je hart ligt en met alle talenten of kwaliteiten die je met ons kan delen in de cirkel.

De live cirkels gaan door op de zolder van mijn praktijk in Marke (Kortrijk). De online cirkels gaan door via Microsoft Teams. Na inschrijving krijg je de link toegestuurd via e-mail.

Wat anderen zeggen

The circles of women around us
weave invisible nets of love
that carry us when we’re weak
and sing with us when we are strong.

— SARK

Hallo,

Ik ben Sofie, bezielster van het creatieve groeinest. Ik ben mama van 2, creatieve ziel, diepzielduiker en begeleidster van groeiprocessen, vrouwencirkels & rituelen.

Het innerlijk kind en de moederwonde zijn mijn specialiteiten. Daarnaast ben ik ook heel intens bezig geweest met mijn eigen groeiproces, via lichaamswerk, ademwerk, creatieve therapie en familie opstellingen. In deze technieken heb ik me ook bijgeschoold. Ik sta voor veiligheid, gelijkwaardigheid en respect voor het proces van iedereen. Ik ben geschoold als klinisch psycholoog en heb daardoor kennis over trauma, hechting en het therapeutisch proces. Groeiprocessen zijn mijn levenswerk.

Ik ontmoet jou, zoals je bent, op de plek waar je bent in jouw proces. Graag neem ik je mee op het vervolg van je reis, op jouw tempo én in een veilige omgeving.

Sofie Keppens
Sofie Keppens