The release of a title

Dit is zonder twijfel de meest lastige en kwetsbare post die ik ooit heb gemaakt. Het voelt als een ‘coming out’ op vele niveaus tegelijk. Ik ben me er van bewust dat een deel van deze info kan binnenkomen als een schok, zeker als ik je heb mogen begeleiden als een cliënt in de afgelopen jaren.

Ik spreek mijn waarheid, een waarheid waarvan ik me ten volle bewust ben geworden in de afgelopen weken en maanden (dankzij het discours in het medische en psychologische veld).

De job titel die ik jaren met trots heb gedragen en het werk dat ik met veel liefde heb gedaan, past niet meer bij mij in de huidige vorm.

Things are changing
I am not a psychologist

Ik voel nog steeds pijn en rouw als ik deze zin typ, lees en uitspreek.
Het is een loslaten van een identiteit die me niet meer toebehoort.

The release of a title
The rebirth into myself & my thruth

Sofie Keppens
Tags: