Inner journeys

verdiep je creatieve proces via geleide meditaties

Als creatieve ziel ben je natuurlijk steeds op zoek naar inspiratie.

De buitenwereld is er vol van. Maar je innerlijke wereld natuurlijk ook. Hoe zou het zijn om vanuit een diep contact met jezelf het creatieve proces in te gaan? Hoe zou het zijn om een innerlijke reis te maken en daar delen van jezelf te ontmoeten? En hoe zou het zijn om je ervaring daarna creatief te vertalen en zichtbaar te maken?

In deze meditatiebundel zitten 4 geleide meditaties/visualisaties die je meenemen op een reis naar je innerlijke wereld. Je wordt uitgenodigd op reis doorheen de 4 ‘werelden’ van SoulCollage®. Ook als je geen kennis hebt van deze methodiek kan je deze bundel gebruiken. Je hoeft ze eigenlijk niet ten volle te kennen om op reis te kunnen gaan. Soms geeft een reis naar het onbekende veel meer voldoening dan een uitgestippelde reis. Alle nodige informatie omtrent het creatieve proces zit ook in de bundel.

De meditatiebundel

4 inner journeys (of geleide meditaties)
  • je innerlijke familie (16:04 min)
  • je archetypische raadgevers (21:35 min)
  • je community (23:53 min)
  • je dierlijke metgezellen (31:10 min)

De SoulCollage® basics (6 lessen)
  • het maken van je collage kaarten
  • het werken met je kaarten

Praktisch

Hoe gaat het in z’n werk?
  • » Je krijgt meteen toegang tot de online academie waarin je alle lessen en de meditaties kan vinden.
  • » Je krijgt ook toegang tot een besloten Facebook groep zodat je je werk kan delen en ook inspiratie kan opdoen van anderen die ook dieper duiken in het proces.
  • » Je kan de meditaties blijven gebruiken om contact te maken met je innerlijke wereld en van daar uit het creatief proces te starten.

The gift of an image is that it provides a place to watch your soul.

— James Hillman

Hallo,

Ik ben Sofie, creatieve ziel en gepassioneerd door de natuurlijke groei van het leven.

Als psychologe heb ik 13 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijk groeiproces. Ik werk altijd zeer down-to-earth, therapeutisch en tegelijk praktisch. Je hoeft dus niet bang te zijn voor al te ‘zweverig gedoe’, al ben ik wel heel gevoelig voor alle dynamieken in het persoonlijk, systemisch en collectief onbewuste.

Ik heb geleerd dat de imaginaire wereld, onze innerlijke wereld, een rijkdom aan ervaringen, beelden en gevoelens bevat. Als we willen groeien, dan kunnen we er niet om heen. We kunnen ons niet doorheen ons groeiproces denken. Meditatie en creativiteit zijn talen van de ziel, of van het onbewuste, en geven toegang tot deze innerlijke wereld. Het is mijn bedoeling dat je jezelf leert kennen en ondersteunen, zodat je niet langer afhankelijk bent van anderen om te groeien en keuzes te maken.

Welkom in het creatieve groeinest!

Sofie Keppens
Sofie Keppens