Online cursussen

Vanuit de gezelligheid van je eigen huis creatief bezig zijn, jezelf ontwikkelen en verdiepen in je eigen groeiproces? Dat kan, en je kan ook meteen aan de slag. Alle online cursussen gaan door in een online academie. Je krijgt meteen toegang als de betaling is afgerond.

Inner seasons online traject

INNER SEASONS

een creatieve innerlijke reis
naar jouw vrouwelijke natuur
op het ritme van de seizoenen
Dé uitgebreide SoulCollage® cursus

SoulCollage®
deep dive

Maak je eigen card deck - SoulCollage deep dive
Inner Journeys meditatiebundel
Geleide meditaties met creatieve uitnodiging

Meditatiebundel
Inner journeys

alles wat je moet weten om te starten

SoulCollage®
basics

SoulCollage Basics
Groeifeest ritueel voor 7-jarigen
Een overgangsritueel voor je 7-jarig kind

Groeifeest ritueel

The purpose of art is washing the dust of daily life off our souls.

— Pablo Picasso

Hallo,

Ik ben Sofie, bezielster van dit project. Ik ben mama van 2, creatieve ziel, diepzielduiker en begeleidster van groeiprocessen & rituelen.

Ik ben geschoold als klinisch psycholoog en heb daardoor kennis over trauma, hechting en het therapeutisch proces. Groeiprocessen zijn mijn levenswerk.

Het innerlijk kind en de moederwonde zijn mijn specialiteiten. Daarnaast ben ik ook heel intens bezig geweest met mijn eigen groeiproces, via lichaamswerk, ademwerk, creatieve therapie en familie opstellingen. In deze technieken heb ik me ook bijgeschoold. Ik sta voor veiligheid, gelijkwaardigheid en respect voor het proces van iedereen.

Ik ontmoet jou, zoals je bent, op de plek waar je bent in jouw proces. Graag neem ik je mee op het vervolg van je reis, op jouw tempo én in een veilige omgeving.

Sofie Keppens
Sofie Keppens